Reparatie, onderhoud, advies of aanschaf van PC of laptop

Wij helpen u graag bij het oplossen van al uw computerzaken thuis. Naast reparatie en/of onderhoud aan uw systeem adviseren wij u gericht bij de aanschaf van een nieuwe pc of lap-top. De een stelt immers hele andere eisen aan een computer dan de ander.

De verschillen in hard- en software eisen zijn groot en vaak maken we dan ook een PC op maat voor u. Dit is echt niet duurder dan een kant en klaar systeem. Wij stellen de systemen zelf samen en ze worden bij ons geassembleerd en getest.

Heeft u problemen met uw computer breng deze dan bij ons langs. Dit is vaak handiger dan dat wij bij u komen. I.v.m. met een goede probleemanalyse, vervanging van onderdelen of het verzorgen van een herinstallatie. Maak wel even een afspraak. Verder zijn wij er voor u om uw internet problemen te verhelpen en op te lossen, virus en spyware te verwijderen, printer problemen op te lossen of u te helpen bij herinstallaties of upgrades. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons te komen dan komen we uiteraard ook bij u thuis.

Soms lijkt het of uw systeem prima werkt maar sommige zaken zijn echt reden om contact met ons op te nemen.

Bijvoorbeeld:

  • Uw computer crasht regelmatig
  • Uw systeem start niet meer of uiterst traag op
  • U heeft het idee dat uw systeem steeds langzamer gaat werken
  • Slechte of wegvallende wifi
  • U heeft telkens virussen, malware
  • De printer doet het niet

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Copyright - Computer Service Twente - All rights reserved
Call Now Button