GREEN IT

Green Computing
Green IT Computing is ecologisch verantwoord gebruik van computers en aanverwante middelen. Deze methoden omvatten de uitvoering van energie-efficiënte centrale verwerkingseenheden (CPU’s), servers, randapparatuur, minder verbruik van hulpbronnen en correcte verwerking van elektronisch afval.

Wij proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Daarom werken wij o.a. samen met FUJITSU. Zij hanteren het Green Label. Daarnaast is ons pand energie neutraal en wordt de elektriciteit verkregen middels zonnepanelen en rijden we zakelijk elektrisch.

Green-IT label
Dit label is een duidelijke indicatie van het groene gezicht van een product en maakt het onze klanten makkelijker om bij aanschaf een goed geïnformeerd en duurzaam besluit te nemen. Bovendien is het Green-IT label een zichtbaar bewijs dat onze producten zijn ontworpen op basis van energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Drie-sterrensysteem
Middels een eenvoudig drie-sterrensysteem geeft het label aan hoe groen een product is: van één ster tot de hoogste classificatie van drie sterren. Om een groen label te krijgen moeten producten voldoen aan een aantal essentiële criteria die te maken hebben met productiemethoden, materiaal, recycling en energie-efficiëntie. De hoogste waardering van drie sterren wordt uitsluitend toegekend aan producten die voldoen aan extreem strenge vereisten – vele malen strenger dan hetgeen door de wet of andere geldende branchestandaarden wordt vereist.

De classificatie uitrollen
Dit label wordt in eerste instantie uitsluitend toegekend aan onze pc’s en notebooks voor de zakelijke en consumentenmarkt. Momenteel worden de criteria voor onze servers en opslagproducten vastgelegd. Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van producten en de bijbehorende classificatie.

Copyright - Computer Service Twente - All rights reserved
Call Now Button