DE IT-ZORG OPLOSSING VOOR HUISARTSEN, TANDARTSEN EN FYSIOTHERAPEUTEN

Als huisarts, tandarts of fysiotherapeut moet u tegenwoordig uiterst efficient omgaan met de uren die u werkt. Ons IT-ZORG pakket helpt want een perfect werkend IT systeem is hiervoor onontbeerlijk. Uw team bespaart op tijd en geld door alle systemen, netwerken, printers, telefonie en benodigde software op elkaar aan te sluiten.

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van totaaloplossingen voor uw sector. MIRA, MEDICOM en PROMEDICO zijn standaard begrippen voor een huisartsenpraktijk, zoals EXQuise dat is voor een tandarts en INTRAMED EN ROADMAP dat zijn voor fysiotherapie praktijken.

Voor ons zijn het softwarepakketten die we dagelijks integreren in de IT omgeving van deze branches. Iedere zorgspecialist kent wel de goede en slechte kanten van bepaalde systemen. Wij kennen ze ook en hebben voor veel vragen direct oplossingen.

Online hulp, onmisbaar voor uw praktijk

Uw organisatie moet er van op aankunnen dat alles werkt. Uw IT systeem kan niet even een ochtend niets doen. Dat beseffen wij maar al te goed. Daarom is de online hulp vast onderdeel van het IT-ZORGpakket. Hiermee kunnen we direct op afstand in uw systeem kijken en ervoor zorgen dat alles werkt en blijft werken. Dit voorkomt onnodig tijdverlies door heen en weer te rijden.

Copyright - Computer Service Twente - All rights reserved
Call Now Button